Waarom JDW?

 

Een basisschool zoeken voor je kind, dat is een belangrijke beslissing. Op de basisschool wordt letterlijk een basis gelegd voor het verdere leven van de kinderen. 


Wij streven er naar om 8 jaar lang een thuis te zijn voor de kinderen op onze school. Waar ze zich op alle vlakken gesteund en uitgedaagd voelen, en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Ons team is bevlogen en zet altijd het kind centraal; we kijken naar de individuele behoeften en spelen daar, samen met ouders, op in.


Op CBS Joris de Witte hebben we een goede zorgstructuur.Of een kind nu extra uitdaging nodig heeft of juist extra ondersteuning, het kind is ons uitgangspunt en waar mogelijk ook onze gesprekspartner samen met de ouders. Wij vragen ons telkens weer af wat de leerling van ons nodig heeft om tot optimale ontwikkeling te komen.

Bovendien zijn wij een team dat zelf ook altijd in ontwikkeling blijft. Wij staan open voor nieuwe inzichten en het met elkaar leren en verbeteren.


We zijn kleinschalig en persoonlijk. Wij kennen de kinderen, en de kinderen kennen elkaar. Kom gerust eens kijken en kennismaken! 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren